Lagerrensning, Slingpumpen -20 %

2016-09-09 | Nyheter
Hej,
Nu tömmer vi vårt lager inför höstens antågande.
Slingpumpen, den självgående vattenpumpen som drivs av vattenströmmar går nu att fynda till -20 % lägre pris (gäller modell 1-16 & 2-16).
För mer information och priser, vänligen maila tina@biosling.se

Information

2016-03-17 | Nyheter

Hej alla biogasintressenter!

Hoppas ni njuter av att våren är i antågande och med den varmare, ljusare och längre dagar.

Det har gått ett tag mellan uppdateringarna, men vi vill informera er om att vi arbetar för fullt och biosling har mycket intressanta projekt på gång. Vi kommer att informera er när det blir officiellt.

Anmälan visningar

2015-10-15 | Nyheter

Nu är visningarna igång av vår demonstrationsanläggning på Norups gård i Knislinge. Om ni är intresserade av att se Biosling i drift samt boka tid för ett möte, maila tina@biosling.se

 

Nyhetsbrev Juni 2015

2015-06-08 | Nyheter

Hej,

Här kommer en kort sammanfattning om vad som kommer att hända inom Biosling inom de kommande månaderna.

Nu är sommaren här. Även om inte vädret påvisat det ännu så kommer vi i alla fall med goda nyheter.

Vi har under våren inlett ett samarbete med Norups Gård i Knislinge. Där har vi installerat vår demonstrationsanläggning. Till hösten kommer vi att bjuda in er som är intresserade av att se anläggningen i drift och även boka in möten för att diskutera hur biosling kan få just er verksamhet att bli lönsammare och mer miljövänlig.

Om det är intressant så maila till tina@biosling.se så ser vi till att boka in ett möte och visning av anläggningen.

En annan av våra produkter som det är högsäsong för nu är, Slingpumpen en helt miljövänlig vattendriven vattenpump.

Slingpumpen är en självförsörjande konstruktion för att pumpa och transportera vatten där drivkraften hämtas från det strömmande vattnet. Pumpen är helt mekanisk och arbetar oberoende av yttre energikällor.
Alla komponenter är rost- och korrosionsfria samt dimensionerade för att klara alla i sammanhanget tänkbara påfrestningar. Installation, drift och skötsel kräver inga tidigare erfarenheter eller specialverktyg.

Den lämpar sig bra för sommarstugan och beställning skickas till p-o@jtminvest.se

Mer information om alla våra produkter finner ni på vår hemsida www.biosling.se

Vi hoppas att ni vill fortsätta följa vår spännande utveckling för att bli en del av ett mer hållbart samhälle. Om ni inte vill ha detta nyhetsbrev, vänligen kontakta oss på info@biosling.se så tar vi bort er från maillistan.

Vi på Biosling önskar er

En mycket trevlig sommar!

Workshop Biogas

2013-01-15 | Nyheter

Missa inte detta tillfälle!

Workshop om Biogas i Kiruna
Torsdag den 24 januari

Läs inbjudan här

Nyhetsbrev December 2012

2012-12-21 | Nyheter

Hej,

Här kommer en sammanfattning om vad som hänt under de senaste månaderna.

Vi kan efter en del utvecklingsarbete med glädje meddela att Biosling nu får plats i två stycken 20 fots containrar. Det blir en stor skillnad då den blir ännu lättare att hantera vid transport och installation, den kräver mindre yta samt mindre uppvärmningskostnader i jämförelse med när den var i två stycken 40 fots containrar.

Våra uppdaterade produktblad på både svenska & engelska finns nu att ladda ner på www.biosling.se

Vi deltog i Nolia Energi & miljövecka. Detta var mycket givande och vi kan se att det är många som arbetar energiskt och med lyckade resultat för att biogas/fordonsgas ska bli ett självklart val. Det som efterfrågas förutom tydliga politiska riktlinjer är ett alternativ för små/mellanskalig uppgradering som kan resultera i lönsamhet för både kommuner och lantbrukare. Där vet vi att vi är ett självklart alternativ.

Veckan efter var det ett seminarium i Linköping, som vi självklart närvarade vid. Det arrangerades av Swedish Biogas och fokus var uppgradering till fordonsgas. Det känns som ett bra initiativ då ett alternativ till lönsamhet behövs för lantbrukare då både mjölkpriser och elpriser fortfarande är mycket låga. Dessutom, om vi ska kunna bromsa den snabbt ökande växthuseffekten, krävs det att takten ökar drastiskt på framställning och tillgänglighet för miljövänliga drivmedel. Något måste göras och vi har alla ett ansvar.

Ullbaggegalan gick av stapeln i stadshuset, Stockholm den 26/11 och vi känner oss enormt hedrade att vi var en av tre som gick till final av drygt 90 stycken i sju kategorier.

Glöm inte att gå in och gilla oss på http://www.facebook.com/pages/Biosling-AB/417006765016016?ref=hl, där ni får information om de senaste nyheterna.

Vi hoppas att ni vill fortsätta följa vår spännande utveckling för att bli en del av ett mer hållbart samhälle. Om ni inte vill ha detta nyhetsbrev, vänligen kontakta oss på info@biosling.se så tar vi bort er från maillistan.

Vi på Biosling önskar er

God Jul & Gott Nytt År

Nyhetsbrev Oktober 2012

2012-10-08 | Nyheter

(mer…)

Om Biosling AB

Biosling AB är ett  försäljningsbolag som arbetar med marknadsföring och försäljning av tre egenutvecklade energi- och miljöprodukter.

Läs mer

Håll dig informerad med vårt nyhetsbrev

Vill du hålla dig uppdaterad om oss och våra produkter? Anmäl dig till vårt innehållsrika nyhetsbrev så kommer informationen till dig.

Läs mer

Kontakta oss

Är du kund och vill fråga någonting eller vill du kanske bli återförsäljare?

Läs mer

Copyright © 2018 Biosling AB. All Rights Reserved.