Nyhetsbrev December 2012

2012-12-21 | Nyheter

Hej,

Här kommer en sammanfattning om vad som hänt under de senaste månaderna.

Vi kan efter en del utvecklingsarbete med glädje meddela att Biosling nu får plats i två stycken 20 fots containrar. Det blir en stor skillnad då den blir ännu lättare att hantera vid transport och installation, den kräver mindre yta samt mindre uppvärmningskostnader i jämförelse med när den var i två stycken 40 fots containrar.

Våra uppdaterade produktblad på både svenska & engelska finns nu att ladda ner på www.biosling.se

Vi deltog i Nolia Energi & miljövecka. Detta var mycket givande och vi kan se att det är många som arbetar energiskt och med lyckade resultat för att biogas/fordonsgas ska bli ett självklart val. Det som efterfrågas förutom tydliga politiska riktlinjer är ett alternativ för små/mellanskalig uppgradering som kan resultera i lönsamhet för både kommuner och lantbrukare. Där vet vi att vi är ett självklart alternativ.

Veckan efter var det ett seminarium i Linköping, som vi självklart närvarade vid. Det arrangerades av Swedish Biogas och fokus var uppgradering till fordonsgas. Det känns som ett bra initiativ då ett alternativ till lönsamhet behövs för lantbrukare då både mjölkpriser och elpriser fortfarande är mycket låga. Dessutom, om vi ska kunna bromsa den snabbt ökande växthuseffekten, krävs det att takten ökar drastiskt på framställning och tillgänglighet för miljövänliga drivmedel. Något måste göras och vi har alla ett ansvar.

Ullbaggegalan gick av stapeln i stadshuset, Stockholm den 26/11 och vi känner oss enormt hedrade att vi var en av tre som gick till final av drygt 90 stycken i sju kategorier.

Glöm inte att gå in och gilla oss på http://www.facebook.com/pages/Biosling-AB/417006765016016?ref=hl, där ni får information om de senaste nyheterna.

Vi hoppas att ni vill fortsätta följa vår spännande utveckling för att bli en del av ett mer hållbart samhälle. Om ni inte vill ha detta nyhetsbrev, vänligen kontakta oss på info@biosling.se så tar vi bort er från maillistan.

Vi på Biosling önskar er

God Jul & Gott Nytt År

Om Biosling AB

Biosling AB är ett  försäljningsbolag som arbetar med marknadsföring och försäljning av tre egenutvecklade energi- och miljöprodukter.

Läs mer

Håll dig informerad med vårt nyhetsbrev

Vill du hålla dig uppdaterad om oss och våra produkter? Anmäl dig till vårt innehållsrika nyhetsbrev så kommer informationen till dig.

Läs mer

Kontakta oss

Är du kund och vill fråga någonting eller vill du kanske bli återförsäljare?

Läs mer

Copyright © 2018 Biosling AB. All Rights Reserved.