Nyhetsbrev Oktober 2012

2012-10-08 | Nyheter

Hej,

Hoppas ni haft en bra sommar, men nu är den tyvärr till ända. Tur att denna höst bjuder på mycket spännande aktiviteter.

Vi är bl a nominerade till Ullbagge-priset som går av stapeln i blå hallen den 26/11.

http://www.landsbygdsnatverket.se/huvudomraden/aktiviteter/natverkstraffar/landsbygdsgalan2012/landsby gdsinnovation.4.29a582d01364dc665738000676.html

Vi kommer även att delta på de spännande biogasdagarna på Piteå havsbad, där vår VD Per-Olof Karlsson kommer att hålla en inspirationsföreläsning. Detta ger oss även en möjlighet att träffa fler som brinner för samma sak som oss.

Under sommaren har vi med glädje arbetat flitigt och vår nya hemsida www.biosling.se är nu lanserad. Där finns det möjlighet att finna information och uppdateringar om alla tre produkterna: Biosling, Slingpumpen och Slypen. Vi kommer att uppdatera sidan regelbundet med nyheter och information om vad som sker inom företaget. Produktblad på både svenska och engelska finns att ladda ner och där kan ni finna mer teknisk beskrivning samt en del annan matnyttig information.

Vi har färdigställt vår produktionshall och är nu redo att kunna sköta all tillverkning av Biosling i en egen hall, frånskild från den övriga verksamheten på http://www.articnova.se/. Detta känns som ett stort steg i rätt riktning för att kunna få en så effektiv produktion som möjligt.

Vi finns nu även tillgängliga på http://www.facebook.com/pages/Biosling-AB/417006765016016 där vi kommer att uppdatera er om nyheter, dels om vad som händer inom företaget, samt nyheter inom vår bransch. Glöm inte att gå in och ”gilla”.

Vi har anlitat en erfaren konsult, Thomas Sundqvist, Teknisk licentiat (energiteknik), Civilingenjör (kemiteknik) för vår marknad- och företagsutveckling. Han kommer bidra till att stärka vår koncern ännu mer.

Sist men inte minst fick vi ännu ett bevis på att vår anläggning ”Biosling” uppfyller de krav som förväntats och som vi garanterar. Vinnova har under en period testkört vår anläggning och i länken nedan finner ni det resultat som testerna visat. http://www.vinnova.se/sv/Resultat/Projekt/Effekta/Utveckling-av-BioSling- uppgraderingsanlaggning-for-biogas/

Vi hoppas att ni vill fortsätta följa vår spännande utveckling för att bli en del av ett mer hållbart samhälle. Om ni inte vill ha detta nyhetsbrev, vänligen kontakta oss så tar vi bort er från maillistan.

Om Biosling AB

Biosling AB är ett  försäljningsbolag som arbetar med marknadsföring och försäljning av tre egenutvecklade energi- och miljöprodukter.

Läs mer

Håll dig informerad med vårt nyhetsbrev

Vill du hålla dig uppdaterad om oss och våra produkter? Anmäl dig till vårt innehållsrika nyhetsbrev så kommer informationen till dig.

Läs mer

Kontakta oss

Är du kund och vill fråga någonting eller vill du kanske bli återförsäljare?

Läs mer

Copyright © 2018 Biosling AB. All Rights Reserved.